19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAntrenament cu „militari“

Antrenament cu „militari“

Universitatea – Armata 9-1

• Stadion: „Ion Oblemenco“, spectatori: 200.

• Au marcat: Njock ‘7, ‘9, ’15, Papura ’30, Vigariu ’40, Lutu ’45, Miclea ’52-p, Ungureanu ’61, Stoianof ’86 / Boroiban ’35.

Universitatea: Guso – Daouda, Papura, Murgan – Bolohan, Stinga, Bundea, Borbely – Vigariu, Lutu, Njock. Au mai evoluat: Banica, Tataru – Cojocaru, Babici, Craciunescu, Lazarovici, Miclea, Munteanu, Badea, Preda, Marin, Ungureanu, Tadici, Farcas, Stoianof. Antrenor: M. Rednic.

Armata: Petrescu – Dinu, Fl. Luta, Grigore – Stoian, Mateita, Teodosiu, Stanculescu, Radut – Turcila, Boroiban. Au mai evoluat: Lulelaru – Gulin, Petrica, Oncica, Romeo, Taslica, Ilie. Antrenor: M. Gusatu.

• Au arbitrat: M. Ciobanu – I. Tudorica, C. Stinga.

Caldura excesiva si incertitudinea locului de desfasurare al meciului au facut ca numarul spectatorilor sa rivalizeze cu acela al jurnalistilor, ieri, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Abia intors din scurtul sejur belgian, Mircea Rednic a trimis in teren o formula apropiata de cea pe care o va alinia si in derbiul de duminica, impotriva Stelei, doar Moti si Plesan absentind, fiind convocati la loturile nationale. Camerunezul Njock a inscris de trei ori in primul sfert de ora, fiind imediat „amenintat“ de Rednic: „Jerry, te scot afara, ca vrei sa le dai pe toate. Ti-a priit perioada cit am fost eu plecat“. La pauza scorul era parca de la arenele Roland Garros, 6-1, iar repriza a doua a fost una mai echilibrata, chiar daca gazdele au mai punctat de trei ori si puteau atinge zece reusite daca arbitrul Ciobanu nu acorda corner in loc de penalti la o faza in care sutul lui Badea a fost respins cu mina, din careu, de un „militar“.

In ciuda faptului ca partida a avut un caracter amical, iar adversarul nu a pus probleme deosebite, fiind practic sufocat in propriul teren, alb-albastrii n-au tinut cont de aceste aspecte si au inscris de cite ori au avut ocazia, dorind parca sa-l incinte pe Rednic, care se declarase nemultumit de scor dupa meciul de verificare de la Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS