15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPatronul MGM a lovit cu Jaguarul un doljean

Patronul MGM a lovit cu Jaguarul un doljean

Patronul benzinariilor MGM a provocat vineri seara un grav accident de circulatie pe raza comunei doljene Motatei.

Gheorghe Munteanu, de 59 de ani, din Craiova, se afla la volanul autoturismului personal marca Jaguar, cu numarul de inmatriculare DJ-46-MGM, si se indrepta spre casa. Barbatul se intorcea de la Maglavit, unde avusese de rezolvat niste probleme de afaceri in calitate de administrator la o societate comerciala.

Pe raza localitatii Motatei, Munteanu s-a angajat in depasirea unui camion, fara sa se asigure, intrind in coliziune frontala cu Dacia 1305, cu numarul de inmatriculare DJ-04-ATR, care circula regulamentar din sens opus.

In ciuda violentei impactului, patronul craiovean a avut noroc cu airbagul care s-a declansat la timp, suferind doar niste leziuni minore, in timp ce soferul Daciei, Sorinel-Daniel Tolan, de 25 de ani, din Motatei, a fost grav ranit. El a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a fost internat cu diagnosticul de politraumatism si fractura de femur. Gheorghe Munteanu, un cunoscut om de afaceri craiovean care detine printre altele si lantul de benzinarii MGM, este cercetat de politie pentru vatamare corporala din culpa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS