25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO batrina s-a „premenit“ de moarte, apoi s-a spinzurat

O batrina s-a „premenit“ de moarte, apoi s-a spinzurat

Femeia n-a uitat sa-si aprinda citeva luminari la capatii

O batrina de 79 de ani din satul Prunet al comunei doljene Bratovoesti si-a pus capat zilelor, spinzurindu-se de un piroi infipt in perete, deasupra patului. Sinuciderea a dat nastere la suspiciuni din cauza ca femeia statea imobilizata la pat, putind cu greu sa se deplaseze, doar folosindu-se de un baston.

Niculina Eremia era in ultima vreme mai tot timpul bolnava. Vecinii insa sustin ca rareori au auzit-o vaitindu-se, in ciuda faptului ca femeia abia mai putea sa se deplaseze. Locuia impreuna cu fiul si cu nora sa, care, intelegindu-i neputintele batrinetii, nu puneau prea multa baza pe sprijinul ei la treburile gospodaresti.

Miercuri dimineata, fiul si nora batrinei au plecat la Craiova, rugind-o pe Niculina sa dea, daca poate, de mincare la oratanii. Pe la ora 17.00, cind s-a intors acasa, nora a vazut intii ca orataniile erau lesinate de foame. Banuind ca s-a intimplat ceva cu soacra ei, a intrat in casa. A descoperit-o pe Niculina Eremia moarta, atirnind spinzurata deasupra patului, cu o curea de piele in jurul gitului, agatata de un piroi infipt in perete.

Inainte sa se sinucida, femeia se „premenise“, imbracindu-si hainele pe care le avea pregatite pentru inmormintare si incaltindu-si pantofii cei buni. N-a uitat sa-si aprinda citeva luminari la capatii, ca sa nu moara fara luminare.

Vecinii sustin ca, dimineata, o vazusera pe batrina incercind sa dea de mincare la gaini, apoi intrind in casa, dupa ce si-a dat seama ca nu mai este de prea mare ajutor la treburile gospodariei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS