16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAvem cei mai buni cititori din tara

Avem cei mai buni cititori din tara

In cei aproape zece ani de la infiintare, GAZETA de SUD s-a dovedit a fi un adevarat fenomen. Am reusit sa devenim nu numai cel mai citit ziar oltean, ci si cel mai citit cotidian regional din Romania. Mai mult, am ajuns in virf intr-un timp relativ scurt, pe o piata cu putere de cumparare redusa fata de alte zone ale tarii.

In ultimii ani, o intrebare mi-a fost adresata obsesiv de catre colegi de la alte ziare locale din toata tara: „Cum ati reusit?“. Raspunsul nu e greu de gasit. GAZETA este un exemplu clasic de evolutie darwiniana – am incercat intotdeauna lucruri noi. Unele au iesit bine din prima incercare, altele a trebuit corectate, iar altele, abandonate. Presiunea de a evolua a venit si din exterior, ca urmare a cerintelor din ce in ce mai ridicate ale dumneavoastra, cititorilor, care ne-ati determinat sa fim cei mai buni. Motiv pentru care va multumim. Si concurenta a jucat un rol important, deoarece nu ne-a permis sa ne plafonam.

„Dar lucrurile acestea le-am facut si noi. Care e diferenta?“, vine, cel mai des, intrebarea colegilor mei. Diferenta sinteti chiar dumneavoastra, cititorii GAZETEI. Ati fost si sinteti alaturi de noi la bine, dar si la rau. Fidelitatea este diferenta dintre un cititor si un CITITOR de GAZETA.

Cu ajutorul dumneavoastra, am realizat multe. GAZETA este citita de un craiovean din trei, publica zilnic aproape 2.000 de anunturi de mica publicitate si are un serviciu propriu de distributie, Gazeta Devreme, care aduce ziarul in casele oltenilor pina la 6 dimineata. In plus, avem si cea mai buna si verticala echipa de jurnalisti din Oltenia. Drept dovada, Agentia de Monitorizare a Presei – Academia Catavencu a constatat ca, in 2003, am fost ziarul regional cel mai critic la adresa autoritatilor.

Realizarile noastre nu se opresc aici, dar enumerarea lor nu este motivul pentru care am scris aceste rinduri. Dupa cum ati aflat din ziar, de astazi, GAZETA de SUD incepe o noua serie de concursuri. La fel ca si acest mesaj, fiecare concurs din GAZETA are un singur scop: de a va multumi dumneavoastra, celor mai buni cititori din tara, ca sinteti alaturi de noi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS