23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBatrina violata de un adolescent

Batrina violata de un adolescent

Tinarul de 17 ani a fost prins de politisti dupa ce a facut scandal in discoteca din localitate

O batrina din localitatea doljeana Birca a fost violata si tilharita de un adolescent, in noaptea de simbata spre duminica.

Elisabeta Rusu, de 81 de ani, locuieste de mai multi ani singura, dupa ce sotul sau a murit, iar copiii s-au stabilit la casele lor. Vineri noapte, in jurul orei 2.00, batrina s-a pomenit cu un individ peste ea in pat. „Nu stiu cum a intrat, cred ca pe usa, ca o tineam deschisa. Nu am apucat sa-l vad bine, fiindca era intuneric, dar stiu ca era brunet. A sarit peste mine in pat, mi-a pus miinile in git si mi-a facut lucrurile acelea rusinoase. Nu m-a batut, dar mi-a strigat ca ma omoara daca nu stau“, a povestit Elisabeta Rusu.

Dupa ce si-a violat victima, individul a gonit-o in celalalt corp al locuintei, apoi a disparut in noapte, nu inainte de a lua cu el mai multe lucruri, printre care un televizor, mai multe geci, cutite de bucatarie, un brici si un ceas. „A luat gecile pe el, televizorul in spate si a fugit. Atunci am fugit si eu la un nepot care sta pe aceeasi ulita cu mine si am strigat la poarta pina a iesit afara“, isi aminteste batrina.

Violatorul era o mai veche cunostinta a politistilor

In aceeasi noapte, violatorul a ajuns si la discoteca, unde a facut scandal, fiind remarcat de politisti.

In ziua urmatoare, fiul Elisabetei Rusu a sesizat Politia din Birca in legatura cu cele intimplate. Banuind cam despre cine ar putea fi vorba, oamenii legii s-au dus la usa lui B. Suraj, de 17 ani, mai vechea lor cunostinta din discoteca. Baiatul a fost arestat dupa ce politistii au descoperit intr-una dintre incaperi lucrurile furate din casa victimei, care au fost recuperate si restituite proprietarei.

Batrina este sub supraveghere medicala la Spitalul de Urgenta din Craiova, unde a fost internata duminica dimineata. Adolescentul violator este cercetat in stare de retinere, Tribunalul Dolj dispunind arestarea lui preventiva pe o perioada de 20 de zile, pentru savirsirea infractiunilor de viol si tilharie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS