20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalExcavator cazut in Balta Craiovitei

Excavator cazut in Balta Craiovitei

Un excavator s-a prabusit ieri dupa-amiaza, in jurul orei 16.15, in Balta Craiovitei, iar conducatorul acestuia a ramas blocat in cabina.

Utilajul fusese adus pentru a fi darimata o constructie ridicata ilegal. Din cauza ecartamentului prea mare nu a incaput pe drumul de pamint de pe marginea lacului si s-a prabusit in Balta Craiovitei.

Tudor Cumpanasu, conducatorul excavatorului, nu a avut timp sa sara, raminind blocat in cabina plina de mil a excavatorului, avind piciorul sting prins intre volan si usa cabinei.

La fata locului s-au deplasat o ambulanta SMURD, o autospeciala de pompieri si masina de descarcerare. Pompierii au incercat sa taie tabla cabinei, dar nu au reusit, apoi au oprit o automacara pentru a ridica excavatorul, insa automacaraua de 16 tone-forta era sa se prabuseasca, la rindul ei, peste excavator. Conducatorul excavatorului, pe jumatate acoperit de mil, risca sa-si piarda viata inecat in mlastina, iar cadrele medicale nu-l puteau salva decit daca i-ar fi taiat piciorul blocat. In jurul orei 17.45, Cumpanasu a reusit sa scape de perspectiva mortii cumplite. Pompierii au adus o alta macara, mai puternica si aceasta a ridicat excavatorul suficient cit sa poata fi scos din cabina conducatorul acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS