0.6 C
Craiova
sâmbătă, 23 noiembrie, 2019
Acasă Local O batrina a fost snopita in bataie de propriul fiu

O batrina a fost snopita in bataie de propriul fiu

-

O batrina din localitatea Comani, de linga Draganesti-Olt, a fost snopita in bataie de fiul ei, de 34 de ani, pentru ca a incercat sa aplaneze un conflict intre acesta si un vecin. Incidentul s-a petrecut miercuri dupa-amiaza, cind Cristache Anica, de 65 ani, se intorcea de la cimp impreuna cu fiul ei. La un moment dat, baiatul ei a fost provocat de un vecin cu care se mai luase la harta.

„I-am vazut ca se iau la harta, se injurau si erau gata-gata sa se incaiere. Atunci am vrut sa-i impac, dar fiul meu m-a luat la bataie. M-a batut pina nu am mai stiut de mine. Ma lovea este tot, ba cu pumnii, ba cu picioarele. Abia am scapat din miinile lui. M-am tirit pina poarta si am strigat citiva vecini. Ei m-au ajutat, au chemat salvarea si am ajuns la spital“, a spus Cristache Anica. Femeia locuieste de sapte ani impreuna cu fiul ei. Batrina spune ca nu a fost niciodata batuta de baiat, insa acesta a avut citeva tentative: „Nu stiu cum m-a prins miercuri, ca inainte fugeam cind se supara. Si niciodata n-a fost asa de beat ca acum. L-a injurat vecinul ala si el, de necaz, a dat in mine!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

Proiect Google: Robotul care sortează gunoaiele

Una dintre firmele Alphabet, cunoscută iniţial ca Google X, care dezvoltă diverse proiecte considerate adesea SF, în zona de robotică, lucrează la...

România primește la Berlin 3 premii pentru educație

Global Leadership Conference a reunit săptămâna aceasta, la Berlin, participanți din 74 de țări care implementează programe moderne de educație antreprenorială și financiară.