21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPagubitul i-a surprins pe hoti la el acasa

Pagubitul i-a surprins pe hoti la el acasa

• Doi adolescenti din Craiova au incercat sa dea o spargere in locuinta unui vecin • Nu si-au ales prea bine ora, fiind surprinsi in casa de pagubit

Craioveanul Dumitru Gramada, de 41 de ani, a avut miercuri o surpriza neplacuta. Intorcindu-se acasa in jurul orei 15.30, insotit de un prieten, a deschis usa locuintei sale din cartierul craiovean George Enescu si i-a surprins pe doi adolescenti care tocmai intrasera sa-i fure ce avea mai de pret prin casa. Gramada si cu amicul sau, Ionel Prunes, de 37 de ani, s-au repezit sa-i prinda pe cei doi spargatori, ca sa-i dea pe mina politiei. Dupa o incaierare scurta, unul dintre hoti a reusit sa scape, dar celalalt – Roberto Chitu, de 16 ani, a fost imobilizat de proprietar si de insotitorul sau.

Hotii mai incercasera o data sa intre in casa lui Gramada

Anuntati telefonic, lucratorii Sectiei 5 Politie Craiova au sosit imediat la fata locului si l-au condus pe spargator la sectie, in vederea audierii. Surprins in flagrant, Roberto n-a mai avut ce face si a recunoscut ca intrase pe geamul casei lui Gramada, pentru a-l prada.

Ieri-dimineata, politistii de la Sectia 5 l-au depistat si retinut si pe cel de-al doilea spargator – Ionut, Robert Cotofana, de 17 ani. Cei doi adolescenti locuiau in vecinatatea casei lui Gramada si isi pusesera mai demult in gind sa dea o lovitura la acesta acasa. Cu o zi inainte mai incercasera sa patrunda in imobil, dar nu reusisera. Cercetati in stare de libertate pentru tentativa de tilharie, cei doi minori risca sa fie condamnati la cite cinci ani de inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS