9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj„Suporterii“ lui Mischie au fost obligati sa traga pe dreapta la Pitesti

„Suporterii“ lui Mischie au fost obligati sa traga pe dreapta la Pitesti

Simpatizantii fostului lider al PSD Gorj, Nicolae Mischie, care au plecat ieri spre Bucuresti pentru a sustine candidatura acestuia, au fost nevoiti sa se opreasca la Pitesti, dupa ce presedintele executiv al PSD, Octav Cozminca, le-a transmis ca nu sint bineveniti la sedinta conducerii partidului.

„Suporterii“ lui Mischie voiau sa ajunga in Capitala pentru a fi alaturi de liderul suspendat al PSD Gorj, la intilnirea pe care acesta urma sa o aiba seara cu conducerea partidului, pentru finalizarea listelor electorale ale filialei.

Nicolae Mischie nu va lua, se pare, nici o decizie in privinta candidaturii sale la consiliul judetean pina in preajma alegerilor. Nicolae Mischie a afirmat ca decizia finala o va lua cu 48 de ore inainte de expirarea termenului de depunere a candidaturilor.

Vicepresedintele PSD, Victor Ponta, i-a sugerat marti seara lui Nicolae Mischie sa renunte la candidatura pentru Consiliul Judetean Gorj, dar acesta nu s-a retras, el figurind in continuare pe primul loc pe lista PSD. Mischie avea termen de gindire pina ieri, la ora 19.00, cind era programata intilnirea cu conducerea partidului. Conform unei decizii a conducerii PSD, listele pentru alegeri trebuie aprobate de liderul partidului, Adrian Nastase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS