20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVictoria Universitatii i-a „intunecat“ memoria

Victoria Universitatii i-a „intunecat“ memoria

Elena Dita, de 43 de ani, a ajuns in camera de garda a Spitalului de Urgenta Craiova, in seara de 23 aprilie. Femeia a fost internata in Clinica de Neurochirurgie, prezentind traumatism cranian si multiple leziuni la nivelul fetei.

Vineri seara, dupa victoria Universitatii Craiova, Elena Dita a iesit bucuroasa la o bere, sa sarbatoreasca victoria „alb-albastrilor“ la terasa de la Ciuperca. Femeia sustine ca in timp ce se indrepta spre casa, a fost urmarita de patru indivizi, care i-au smuls geanta si au lovit-o in cap cu obiecte contondente. „M-au urmarit patru insi, mi-au dat in cap pe la spate si mi-au smuls geanta in care aveam certificatul si banii, restul pe care il primisem dupa ce cumparasem berea“, a declarat Elena Dita.

Femeia spune ca a depus plingere la politie si asteapta ca faptasii sa fie prinsi. „Elena Dita nu a facut nici o plingere la politie si este cunoscuta ca avind viciul alcoolului. Face parte din categoria boschetarilor si a mai facut reclamatii nefondate. Leziunile le are, poate, din cazaturile provocate de consumul de alcool, iar jaful se exclude“, a spus comisarul Tudor Constantin, seful Sectiei de Politie nr. 2 Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS