6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn tinar din Margheni-Olt a vrut sa se arunce de la 70 m

Un tinar din Margheni-Olt a vrut sa se arunce de la 70 m

Marius Cheroiu, de 21 de ani, din satul Margheni, comuna olteana Brancoveni, s-a urcat simbata seara pe un releu de telefonie mobila, inalt de aproape 70 de metri, aflat la jumatatea distantei dintre Brancoveni si Piatra-Olt, si a amenintat ca isi va pune capat zilelor. Motivul gestului: o cearta cu prietena lui. De la ora 7.30 si pina la miezul noptii, tinarul a ramas pe stilp, strigind ca se va arunca daca prietena lui nu vine la el sa lamureasca lucrurile.

„Dupa cearta cu prietena mea, nu am mai avut decit un gind: cum sa termin cu viata asta? Am fost impreuna aproape doi ani, asa ca tin foarte mult la ea. Simbata seara cred ca am avut un moment mai prost si m-am dus direct la releu. Eram hotarit sa ma arunc fiindca eu o iubesc pe fata asta… Cit am stat acolo nu ma gindeam la nimic altceva decit la distanta care era pina jos, ma uitam si imi venea sa-mi dau drumul de acolo“, a spus Marius Cheroiu.

Tinarul a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean Slatina, apoi la Sectia de psihiatrie, unde doctorii au conchis ca totul a fost cauzat de un moment de ratacire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS