17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSoferul unui autobuz a facut infarct inainte de a pleca in cursa

Soferul unui autobuz a facut infarct inainte de a pleca in cursa

Tudor Capra, sofer la Regia Autonoma de Transport (RAT) Craiova, a tras autobuzul in statia de pe Rocada chiar linga gara. El lucra pe masina 31- DJ- RAT si a intrat in tura la ora 5.00. A facut prima cursa speciala cu angajatii de la Termo, urmind apoi sa o faca pe a doua la 7.45 cu lucratorii de la Directia de Posta Dolj.

Barbatul a ajuns mai devreme in statie, in jur de 7.20, si probabil pentru ca s-a simtit rau s-a asezat pe bancheta din fata. La putin timp, el a murit in urma unui stop cardiorespirator.

Lucratorii de la posta care erau linga autobuz au crezut ca omul doarme si pentru ca mai era timp pina la ora de plecare s-au gindit sa nu-l deranjeze.

„Statea cu fata in sus si cu miinile facute cruce pe piept si dormea dus“, povesteste Ioan O., lucrator la posta. Lumea a inceput sa se impacienteze abia cind s-a facut 7.45, ora de plecare in cursa, si soferul nu deschidea usile la autobuz.

„Am batut in geam, am strigat la el si, daca am vazut ca nu ne raspunde, am fortat usa de la masina. Cind am ajuns linga el l-am gasit cu spume la gura. Am chemat salvarea si i-am aprins o luminare. A fost tot ce am mai putut face pentru el“, a spus postasul care a fortat usa autobuzului sa ajunga linga sofer.

Tata a trei copii, Tudor Capra avea 47 de ani si lucra la Autobaza I RAT Craiova de aproape 30 de ani. El suferea de inima si era sub tratament de citiva ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS