10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMeci de fotbal incheiat cu lovituri de sabie

Meci de fotbal incheiat cu lovituri de sabie

Un tinar din Craiova a ajuns la spital, miercuri seara, dupa ce a fost ranit cu o sabie intr-o altercatie la finalul unui meci de fotbal desfasurat pe terenul de sport al Grupului Scolar „Gheorghe Chitu“ din cartierul 1 Mai.

Daniel Popovici, de 23 de ani, sustine ca a primit, in jurul orei 18.00, un telefon de la fratele sau care spunea ca este amenintat de mai multi indivizi. „Juca fotbal cu mai multi pustani de virsta lui, cind au aparut vreo 20 de insi cu sabii si au inceput sa se ia de ei. Se gasisera sa faca pe grozavii in fata copiilor alora de 15 – 16 ani! I-am intrebat atunci ce au cu frate-meu si s-au repezit la mine“, a spus el. Daniel Popovici se lauda ca ar fi pus la pamint vreo doi sau trei dintre atacatori inainte ca acestia sa-l dovedeasca: „Niste rahati, n-au fost in stare sa se lupte cu mine ca niste barbati si atunci m-au lovit pe la spate cu o sabie. Daca nu as fi avut geaca cu guler inalt, imi luau gitul. Apoi m-au mai lovit o data cu sabia la timpla“.

Cu singele siroindu-i pe fata, Daniel Popovici s-a ridicat si a iesit in strada, unde a luat un taxi care l-a transportat la Spitalul de Urgenta Craiova. Tinarul a fost internat si este acum in afara oricarui pericol. Politistii de la Sectia 2 au stabilit ca Daniel Popovici a fost agresat in urma unei altercatii cu Marius Berceanu, de 27 de ani, din Craiova. Berceanu este cercetat pentru vatamare corporala, urmind ca, in functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale acordate victimei, sa fie luate masurile corespunzatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS