Acasă Local Gorj Firmele lui Alexandru Crisan au sponsorizat PSD Gorj

Firmele lui Alexandru Crisan au sponsorizat PSD Gorj

-

In timp ce firma UREX are mari probleme financiare, iar cei aproape 1.000 de angajati nu si-au mai luat salariile de trei luni, patronul Alexandru Crisan a avut se pare suficiente resurse sa faca donatii catre PSD.

In 2002, doua dintre firmele din Brasov ale lui Alexandru Crisan, SC ALEXANDER CO SRL si SC MONDEXIM SRL, au facut donatii catre organizatia judeteana Gorj a PSD. Suma totala care a ajuns in conturile organizatiei intr-o singura zi a fost de 500 de milioane de lei.

Despre aceasta donatie, presedintele de atunci al PSD Gorj, Nicolae Mischie, spune ca-si aminteste, dar nu mai stie nici suma, nici daca au urmat si alte astfel de gesturi din partea lui Crisan:

„Sigur ca am primit. Donatii poate sa faca oricine. Nu ne intereseaza de unde vin banii. Sa tina altii evidenta daca-i intereseaza citi bani primim din donatii“. Generozitatea lui Crisan a avut rezultate destul de bune, avind in vedere ca in urma unui control dispus de autoritatile gorjene nu a fost luata nici o masura.

ȘTIRI VIDEO GdS

Spania, din nou campioană europeană la handbal

Naționala masculină de handbal a Spaniei a rușit să-și apere titlul de campioană europeană la handbal masculin. Ibericii au învins reprezentativa...