Acasă Local Dragu il trimite pe Staicu la cimitir, ca doctor in economia...

Dragu il trimite pe Staicu la cimitir, ca doctor in economia subterana

-

Nici n-a inceput campania electorala ca partidele politice isi fac deja scenarii postelectorale. Actualul viceprimar Mihai Dragu, candidat la Primaria Craiova din partea Partidului Romania Mare- filiala Dolj, se vede deja primar. Si ca orice primar are nevoie de viceprimari carora sa le mai paseze din sarcini. Intr-o conferinta de presa la partid, Mihai Dragu a declarat ca intentioneaza „dupa ce va ajunge primar“ ca unul dintre cele doua scaune de viceprimar sa i-l ofere contracandidatului sau la primarie din partea Partidului Forta Democrata, Dinel Staicu: „Ne-am gindit ca este cel mai potrivit sa se ocupe de cimitire, ca tot este el doctor in economie subterana. Sa le vinda, sa le privatizeze, sa faca tot ceea ce vrea cu ele. Consider ca este persoana cea mai potrivita pentru o asemenea activitate si-l voi sustine. Pina acum s-a ocupat Antonie Solomon de cimitire, mandatul asta se va ocupa Dinel Staicu“.

„Ii multumesc domnului Dragu ca s-a gindit la mine, dar nu accept. Eu vreau totul sau nimic. Dinel Staicu vine la primarie si are nevoie de putere deplina, are nevoie de decizie. Putere pe care Dragu si PSD au avut-o timp de patru ani si n-au facut nimic“, a replicat Dinel Staicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ion Prioteasa prezent la inaugurarea dispensarului din Bratovoeşti

Inaugurarea dispensarului din comuna Bratovoeşti a avut loc miercuri, clădire modernizată cu finanțare obținută prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II, printr-un proiect cu valoarea totală de peste 2 milioane de lei.