12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAdministratorul stadionului „Ion Oblemenco“ - in stare grava dupa ce i-a fost taiata jugulara

Administratorul stadionului „Ion Oblemenco“ – in stare grava dupa ce i-a fost taiata jugulara

Administratorul stadionului „Ion Oblemenco“ din Craiova, Madalin Floricel, de 24 de ani, a fost adus duminica seara la Spitalul de Urgenta, aflindu-se in stare grava dupa ce a fost injunghiat in scara blocului de un individ, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei.

Principalul suspect in acest caz este Gheorghe Fieraru, de 51 de ani, din Craiova care, potrivit anchetatorilor, l-ar fi injunghiat pe Floricel in git pe fondul unor neintelegeri mai vechi.

Madalin Floricel a fost adus la Spitalul de Urgenta din Craiova avind doua taieturi la git, una dintre ele sectionindu-i chiar jugulara. El a fost operat de urgenta si apoi a fost transferat la reanimare.

Tatal lui Madalin Floricel, Stefan Floricel, sustine ca agresorul a sunat initial la usa apartamentului unde locuieste impreuna cu sotia si cu cei doi fii ai sai, dar ca dupa ce i-a deschis si acesta a incercat sa il injunghie a inchis usa imobilului. El mai spune ca Fieraru a mai incercat sa il injunghie in urma cu doua zile cu o surubelnita.

Tatal administratorului stadionului „Ion Oblemenco“ a mai declarat ca, dupa ce i-a inchis usa agresorului, acesta a ramas in fata usii sa faca galagie. In acest timp, Madalin Floricel impreuna cu fratele sau si cu un prieten, George Cojocaru, de 21 de ani, urcau scarile. Cei trei tineri s-au refugiat intr-un apartament vecin, insa agresorul a spart usa respectivului imobil si intrind peste ei l-a injunghiat pe Madalin.

In urma incidentului, si ceilalti doi tineri au fost raniti usor. F. Gheorghe a fost retinut, dar este cercetat in stare de libertate, sub aspectul savirsirii infractiunii de tentativa de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS