11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPute a hoit de dictatura

Pute a hoit de dictatura

Nu-l cunosc pe Nicolae Mischie, autosuspendat pesedist de Gorj, si nici nu tin. Ca e un om de bine sau un ticalos nici nu ma intereseaza. Departe de el, ca om, sint liber sa nu-l bag in seama. Ca ziarist am lasat intotdeauna liber colegilor din Gorj sa descrie faptele. Dar deodata a devenit prea mult. Pute a hoit de dictatura. Nu am nici un chef ca dupa aproape 15 ani de presupusa libertate sa retraiesc atmosfera partidului unic.

Nici PSD nu ma intereseaza; incerc cu bunavointa sa-mi bag in cap ca tara face pasi inainte, neglijind voit pecinginea coruptiei care ne indoaie sub o povara de neclintit.

Stiu, ca director de societate comerciala, cit e de greu sa supravietuiesti mergind cinstit in aceste vremuri. Inghit asta si sper in mai bine. Ceea ce s-a-ntimplat ieri e de natura a ridica si ultimul val de pe ochii celor care nu vad unde vor sa ne aduca baronii PSD.

Zeci de faxuri au sosit pe adresa redactiei, prin care colective de membri de partid, oameni ai muncii sau simpli cetateni isi exprima sprijinul pentru Nicolae Mischie.

E exact atmosfera cu telegramele din Scinteia de la orice sarbatoare comunista in care multimea isi exprima adeziunea. Desi acum pesedeii ma fac la buzunar telefonind pe banul public si consumind hirtia de fax a unei societati private. Hirtie de fax cu patina Partidului, care devine improprie unei utilizari igienice.

Sper din toata inima ca este o actiune concertata a apropiatilor ex-presedintelui PSD Gorj, care printr-o asemenea campanie vor sa realizeze un obiectiv: pastrarea lui Nicolae Mischie la conducere. Caci, daca nu este asa, daca atita prostie, atita infantilism exista inca in Romania, imi pare rau, dar mi se face sila de ceea ce sint. Si ma doare ca nu mai avem nici o sansa.

Dumnezeu sa binecuvinteze America!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS