8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Mereanu si-a dat demisia din functia lui Buca!

Mereanu si-a dat demisia din functia lui Buca!

Judecatorul Constantin Mereanu si-a dat ieri demisia din functia de presedinte al Tribunalului Olt. Dupa cum a mentionat Alina Tonigaru, purtatoarea de cuvint a Ministerului Justitiei, demisia a fost depusa de magistrat in original la Curtea de Apel Craiova, instanta care a transmis-o prin fax Directiei de Inspectie Generala din cadrul Ministerului Justitiei.

Cazul unic de dubla identitate – Buca in scripte, Mereanu in buletin – al (de acum) fostului presedinte al Tribunalului Olt pune insa probleme deosebite si in ceea ce priveste demisia sa. Pentru ca, prin ordinul nr.2203/C/28.09.2001 al ministrului justitiei, in functia de presedinte al Tribunalului Olt a fost numit Constantin Buca, or, cel care si-a dat demisia este… Constantin Mereanu! „Banuiesc ca totusi nu este o problema din acest punct de vedere. Daca in cursul anchetei administrative, pe care o desfasoara Ministerul Justitiei, presedintele Tribunalului Olt a incunostintat ministerul cu privire la noul sau nume, atunci s-a facut modificarea in scripte, iar demisia sa ar trebui sa opereze“, a spus judecatorul Aurel Ilie, purtatorul de cuvint al Curtii de Apel Craiova, care a confirmat depunerea demisiei de Constantin Mereanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...