5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei victime pe „soseaua mortii“

Trei victime pe „soseaua mortii“

Trei persoane au fost ranite simbata, intr-un accident rutier petrecut in jurul orei 15.00, pe DN 6, in apropiere de localitatea doljeana Circea.

Autoturismul Matiz, condus de craioveanca Mirela Parpala, de 25 de ani, se indrepta spre Craiova. La iesirea din satul Circea, apartinind comunei doljene Cosoveni, intr-o curba, soferita a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Incercind sa redreseze masina, a frinat brusc, insa autoturismul s-a rasturnat, provocind ranirea Mirelei Parpala si a celorlalte doua persoane aflate in autoturism. Una dintre victime, Andreea Chiroiu, de sapte ani, a suferit o fractura de clavicula. Cealalta pasagera, Lucia Fiertu, de 44 de ani, din Craiova, s-a ales cu un usor traumatism la un picior.

Pentru scoaterea victimelor din Matizul avariat a fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare ale Pompierilor Militari si Serviciului Mobil de Urgenta Resuscitare si Descarcerare (SMURD). Victimele au fost transportate, pentru ingrijiri medicale, la Spitalul de Urgenta Craiova.

„Femeia de 25 de ani a fost adusa in stare generala grava. I-am acordat primele ingrijiri, raminind sa i se faca investigatii amanuntite pentru a se vedea daca are fracturi“, a declarat dr. Valentin Dabuleanu, medic specialist medicina de urgenta in cadrul SMURD.

Drumul National 6 este cunoscut pentru numarul mare de accidente rutiere care se produc pe portiunea dintre Craiova si Caracal, portiune care din acest motiv mai este denumita si „soseaua mortii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS