10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Un copil de patru ani a murit sub darimaturile casei

Un copil de patru ani a murit sub darimaturile casei

Un copil a murit joi noapte in localitatea Vinju Mare din judetul Mehedinti, dupa ce locuinta familiei, construita din chirpici, s-a prabusit. Dupa cum se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane, in momentul producerii incidentului, in casa se aflau patru persoane: doi tineri, Marian R. si Jenica M., precum si doi copii: unul in virsta de patru ani si altul in virsta de un an si jumatate.

Dupa ce au fost scosi de sub darimaturi, toti patru au fost transportati la spitalul din localitate, unde medicii au constatat moartea copilului de patru ani. Fratele sau mai mic, care a suferit un traumatism cranian inchis, a fost transferat la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin. Cei doi tineri, Marian R. si Jenica M., care fusesera dusi la spital in stare de soc, nu au avut leziuni care sa necesite internarea.

Cladirea, facuta din caramizi de pamint si paie, pusa pe o temelie de ciment, a cedat sub greutatea acoperisului din azbociment, din cauza umezelii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...