14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAutoritatile de la Rabat i-au identificat pe cei trei marocani suspectati de implicare in atentatele de la Madrid

Autoritatile de la Rabat i-au identificat pe cei trei marocani suspectati de implicare in atentatele de la Madrid

Autoritatile de la Rabat au declarat ca i-au identificat pe cei trei marocani arestati simbata la Madrid, in cadrul anchetei cu privire la atentatele din capitala spaniola.

Autoritatile marocane spun insa ca nu exista nici un fel de indiciu ca cei trei, cu virste cuprinse intre 30 si 34 de ani, au legaturi cu grupari militante islamiste.

Ministrul marocan al Telecomunicatiilor si purtatorul de cuvint al guvernului, Nabil Benabdallah, a declarat ca cei trei barbati arestati in Spania provin din nordul Marocului, din orasele Tangiers si Tetouan. Acestia sint Jamal Zougam, in virsta de 30 de ani, functionar, Mohamed Bekkali, de 31 de ani, mecanic, si Mohamed Chaoui, de 34 de ani, muncitor. Ministrul marocan nu a mai oferit alte detalii legate de cei trei.

Autoritatile spaniole au declarat ca politia a retinut simbata cinci suspecti in cazul atentatelor de la Madrid, dintre care trei sint marocani, iar doi – indieni.

Benabdallah a precizat ca o echipa a fortelor de securitate din Maroc se va deplasa in Spania pentru a ajuta la investigarea cazului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS