19.8 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBebelus aruncat linga caminul Liceului „Tudor Arghezi“

Bebelus aruncat linga caminul Liceului „Tudor Arghezi“

Citiva copii din cartierul craiovean Lapus au gasit aseara un nou-nascut aruncat in curtea Liceului „Tudor Arghezi“, linga caminul-internat. „Jucam fotbal pe terenul liceului si am gasit in spatele caminului o plasa din care iesea un piciorus de copil care misca“, povesteste Laurentiu Smocu. Copilul era bagat intr-un ghiozdan – invelit intr-un pulover, cu cordonul ombilical netaiat – iar ghiozdanul fusese introdus intr-o plasa de rafie de culoare rosie. Din plasa iesea afara piciorul sting al micutului, iar in gura copilului fusese indesata hirtie igienica, in intentia vadita de a nu-i fi auzite gemetele.

Primii care au vazut ce era in plasa rosie au fost doi baieti de zece ani, Mihai Catalin Oprita si Florin Silviu Popescu. Cei doi le-au spus partenerilor de joaca despre descoperirea lor, iar citiva copii au dat fuga acasa pentru a le cere parintilor sa anunte ambulanta.

O echipa SMURD a sosit imediat la fata locului si a luat copilul, ducindu-l la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a fost internat pentru ingrijiri medicale. Lucratorii Sectiei 3 Politie Craiova au inceput cercetarile pentru a o identifica pe cea care si-a parasit copilul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS