16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO eleva din Telesti a anuntat un atac cu bomba la scoala

O eleva din Telesti a anuntat un atac cu bomba la scoala

O eleva din comuna gorjeana Telesti a anuntat un atac cu bomba la scoala in care invata. In urma cu o saptamina, o persoana necunoscuta a sunat la Politia Tirgu Jiu si a anuntat ca in incinta Scolii generale din Telesti este o bomba. In urma cercetarilor, politistii de la Serviciul pentru Combaterea Crimei Organizate au identificat persoana care a telefonat la politie. Aceasta se numeste Florentina, are 16 ani, este eleva in clasa a VII-a si a repetat mai multe clase.

Intrebata care a fost motivul care a determinat-o sa telefoneze la politie, Florentina a declarat ca se plictisea. „Nimeni nu a reusit sa afle de ce a anuntat ca se afla o bomba in scoala. La audiere, a declarat ca se plictisea la ore. Pentru fapta comisa, i s-a intocmit dosar penal potrivit Legii nr. 472/2002, pentru amenintare cu bomba si materii explozive“, a declarat subcomisar Cornelia Micu, purtatoarea de cuvint a Inspectoratului Judetean de Politie Gorj.

Parchetul de pe linga Tribunalul Gorj a dispus cercetarea elevei in stare de libertate. Infractiunea comisa se pedepseste cu inchisoare de la cinci la 20 de ani si cu interzicerea unor drepturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS