18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalConsilierul local PSD a batut doi consateni

Consilierul local PSD a batut doi consateni

Cristian Bitu era cercetat de Politia din Matasari pentru vatamare corporala

Consilierul local PSD din Matasari-Gorj, Cristian Bitu, de 38 de ani, care a decedat in urma unei batai, a lovit cu scrumiera si cu sticla de bere doi consateni. Incidentul s-a petrecut in noaptea de 7 spre 8 februarie, in barul RUBIPAN SRL din comuna.

Scandalul, care a izbucnit pe fondul consumului de alcool, a fost generat de consilierul local, care era si patronul barului. Cristian Bitu era intr-un separeu impreuna cu sotia sa si cu alte trei persoane. La un moment dat, consilierul local l-a chemat la el pe un consumator, Daniel Buga, pe care l-a pus sa isi ceara scuze sotiei sale si unei angajate a barului, motivul fiind niste jigniri pe care Buga le-ar fi adresat celor doua. In plus, consilierul a avut pretentia ca Daniel Buga sa le sarute si miinile celor doua. Vazind ca Buga nu isi cere scuze, patronul a luat o scrumiera de pe masa si l-a lovit in cap. Barbatul s-a dus in bar, unde a inceput sa le povesteasca si celorlalti consateni ce i s-a intimplat.

Alt consumator a primit o sticla in cap

Grupul din care facea parte si Daniel Buga a iesit la un moment dat din bar,

fiind oprit insa de consilierul care a observat ca unii consumatori plecasera cu sticlele de bere. In scandalul creat la usa barului, Cristian Bitu l-a lovit cu o sticla de bere in cap pe Costel Constantin, care tocmai cobora scarile. Administratorul societatii a fost lovit si el in timpul scandalului, insa a intrat in bar, s-a spalat pe fata si a plecat acasa.

In dimineata de 8 februarie, Daniel Buga a mers la Politia din Matasari, unde a depus plingere pentru lovire impotriva consilierului local. In aceeasi dimineata, Cristian Bitu a observat ca nu se simte bine si a chemat o ambulanta, care l-a transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova, unde a fost internat cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral. Luni, consilierul local a decedat.

Subcomisarul Cornelia Micu, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Politie Gorj, a spus ca acest caz este cercetat de o echipa mixta, formata din procurori si politisti: „Se desfasoara activitati pentru identificarea tuturor persoanelor participante la scandal. Victima era cunoscuta ca fiind o persoana violenta, la Biroul de Politie din Matasari aflindu-se plingerea lui Remus Gabriel Gug, din localitate, in care sesiza ca Bitu Cristian i-a cauzat o vatamare corporala pentru care a necesitat 45 de zile de ingrijiri medicale“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS