13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalChiosc de ziare „accidentat“ in intersectie

Chiosc de ziare „accidentat“ in intersectie

Doua autoturisme s-au oprit ieri dupa-amiaza intr-un chiosc de ziare de pe Calea Bucuresti din Craiova dupa ce s-au ciocnit violent in intersectia de la institut.

Claudia Nadolu din Craiova se deplasa pe Calea Bucuresti dinspre centru spre institut, la volanul autoturismului personal Matiz, cu numarul de inmatriculare B-33-LGY, cind masina ei a fost lovita violent de o Dacie cu numarul DJ-03-FAK, condusa de Constantin Cioroianu, de 60 de ani, din Craiova. In urma impactului, cele doua autoturisme au fost proiectate intr-un chiosc de ziare de pe marginea drumului, care a fost in mare parte distrus. Din fericire, in chiosc nu se mai afla nimeni la acea ora, vinzatoarea terminindu-si programul cu aproximativ o ora inainte de producerea accidentului.Atit soferii, cit si cei doi pasageri aflati in Matiz in momentul coliziunii au scapat teferi.

„Cauza accidentului o constituie neacordarea prioritatii de catre soferul autoturismului Dacia 1310, care a intrat in intersectie fara sa se asigure“, a declarat agentul principal Dinu Manolache, de la Biroul Politiei Rutiere Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS