9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru persoane au scapat cu viata dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren

Patru persoane au scapat cu viata dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren

Cel mai grav accident de circulatie produs pe arterele rutiere din Mehedinti, de la inceputul acestui an, a avut loc ieri-dimineata, in jurul orei 9.00, si s-a soldat cu patru raniti. Autoturismul Dacia 1310 Break, cu numarul de inmatriculare VL-02-SSL, condus de Nicu Constantin, de 35 de ani, din comuna Laosu, judetul Vilcea, a fost lovit de locomotiva trenului personal 9510, care circula pe relatia Motru-Craiova.

In urma impactului, conducatorul auto si doi pasageri, Nicu Gheorghita, de 55 de ani, si Isvan Valeria, de 34 de ani, au fost raniti. Marcela Balasoiu, de 50 de ani, asistenta medicala la dispensarul din localitate, a fost cel mai grav ranita, suferind multiple traumatisme. Cele patru victime au fost transportate la Spitalul de Urgenta Craiova. Marcela Balasoiu este internata in stare de soc la Sectia de Terapie Intensiva a unitatii medicale.

Potrivit politistilor, accidentul s-a produs din vina conducatorului auto, care nu a respectat semnalele acustice si luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferata. Corpurile celor patru persoane au fost scoase dintre fiarele contorsionate de echipajul de descarcerare al Grupului de pompieri „Drobeta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS