21.7 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn nou joc tip Caritas in Olt

Un nou joc tip Caritas in Olt

Un nou joc tip Caritas, respectiv DELPHIN, si-a facut aparitia in Olt. Sesizindu-se, politistii din cadrul IJP Olt au organizat zilele trecute o actiune la sediul Casei de Cultura a Sindicatelor din Slatina, unde avea loc o intrunire la care participau circa o suta de persoane din mai multe judete ale tarii.

Scopul respectivei intilniri, dupa cum le-a declarat politistilor reprezentantul firmei SC CENTER BUSINESS CONSULTING SRL Arad, care inchiriase sala de spectacole a CCS Slatina, il reprezenta instruirea persoanelor pentru a se inscrie intr-un joc piramidal, prin care li se promitea cistigarea unor sume fabuloase (40.000 de euro) in zece luni. Conditia intrarii in joc era achizitionarea unui pachet de patru carti din seria „Calea Succesului“, in valoare de 2.290 de euro. In plus, fiecare participant trebuia sa atraga in joc alte patru persoane.

Potrivit comisarului-sef al IJP Olt, Florian Baicea, persoanele care se considera prejudiciate in urma participarii la acest joc sint asteptate la sediul institutiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS