14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal in „Paradis“

Scandal in „Paradis“

Localul craiovean „Paradis“ a fost, in noaptea de miercuri spre joi, scena unei batai intre doi bodyguarzi si trei clienti recalcitranti

Atmosfera din barul „Paradis“, situat pe bulevardul Mures din Craiova, era linistita miercuri seara. Asta, pina cind trei craioveni din cartierul Mofleni – Leonard Iancu, de 31 de ani, Ion Calin, de 37 de ani, si Dan Tecu, de 32 de ani – au intrat, s-au asezat la o masa si au lansat comanda. O data cu trecerea orelor si cu golirea paharelor de bautura, cei trei clienti au devenit recalcitranti.

„Au consumat foarte mult alcool, apoi si-au achitat nota de plata, in valoare de doua milioane de lei, iar pe la ora 1.30 au devenit violenti, deranjindu-i pe ceilalti clienti din local“, a precizat comisarul Tita Grigorie, adjunctul sefului Sectiei 2 Politie Craiova.

Politistii i-au dus pe scandalagii la spital

Bodyguarzii localului, Cosmin Baidanac si Mircea Stelut Nicolae, au incercat sa-i linisteasca pe cei trei barbati din Mofleni, insa, vazind ca nu reusesc, au inceput sa-i loveasca. A fost nevoie de interventia politistilor de la Sectia 2, care au linistit spiritele.

Politistii i-au dus pe cei trei recalcitranti la Spitalul de Urgenta Craiova, pentru a le fi acordate ingrijirile medicale care se impuneau. Scandalagiii le-au imbrincit insa pe cadrele medicale din Serviciul de Urgenta si au refuzat sa fie internati.

Epilog cu amenzi pentru toti participantii la bataie

Politistii craioveni continua cercetarile in cazul scandalului din „Paradis“. Atit cei trei barbati din Mofleni, cit si bodyguarzii se vor alege cu cite o amenda contraventionala de pina la zece milioane de lei, pentru tulburarea linistii publice.

„Cei trei clienti recalcitranti vor fi amendati pentru scandalul produs, iar cei doi bodyguarzi, pentru faptul ca si-au depasit atributiunile. Ei trebuia sa se limiteze la a-i da afara pe scandalagii, nu sa-i si bata. Este posibil sa o sanctionam contraventional si pe ospatarita care i-a servit la masa pe cei trei scandalagii, pentru ca le-a dus bauturi alcoolice si dupa ce acestia se imbatasera“, a mentionat comisarul Tita Grigorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS