12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO partida de septic i-a fost fatala unui adolescent din Bratovoiesti

O partida de septic i-a fost fatala unui adolescent din Bratovoiesti

Un adolescent din comuna doljeana Bratovoiesti si-a pierdut viata in cursul noptii de miercuri spre joi, dupa ce primit doua palme de la un prieten. Florin Usurelu, zis Gigi, de 16 ani, impreuna cu alti cinci prieteni jucau carti pe porunci, acasa la unul dintre ei, si a fost luat la bataie. Cind au vazut ca se simte rau, cei cinci, toti minori, au incercat sa-l duca acasa, dar l-au abandonat la marginea drumului, unde a fost gasit de familie, din pacate prea tirziu.

Elena Usurelu, mama victimei, spune ca a aflat de la mezinul familiei ca lui Gigi i s-a facut rau si ca este la marginea drumului.

„A plecat de acasa si mi-a spus ca se duce la Florin Fieraru sa joace carti, ca in fiecare seara. Mai ales ca nu aveam curent si se plictisea acasa. Dupa citeva ore, fiul meu cel mic a venit si mi-a spus ca ii este rau lui Florin. Am plecat sa vad ce se intimpla si l-am gasit cazut la marginea drumului. Era un copil cuminte si ma ajuta foarte mult, mai ales ca fiica mea cea mare, de 21 de ani, este handicapata. Era singura mea nadejde“.

Agentul sef Marcel Pirsu a declarat ca sint doua variante in ceea ce priveste cauza care a dus la moartea baiatului: „Se pare ca la un moment dat Florin n-a mai vrut sa joace si n-a facut cartile, ceea ce i-a infuriat pe parteneri.

O alta varianta ar fi ca Florin Fieraru, fost coleg de clasa cu Usurelu, a primit porunca sa-i dea doua palme acestuia din urma. Usurelu s-a dezechilibrat si s-a lovit cu capul de un sifonier.

Cercetarile continua si abia dupa efectuarea necropsiei vom putea sti cu certitudine cauza decesului“.

Cei cinci parteneri de joc l-au luat pe Florin din casa si au incercat sa-l resusciteze. „Cind am vazut ca i s-a facut rau, l-am luat pe brate, l-am scos in curte si l-am frecat cu zapada. Pentru ca nu-si revenea, ne-am gindit sa-l ducem acasa. La un moment dat nu am mai putut sa-l caram si l-am lasat la marginea drumului. Ne-am dus sa o anuntam pe mama lui Florin“, isi aminteste Florin Feraru, cel care i-a aplicat cele doua palme victimei.

Cei cinci parteneri de joc, care au declarat ca nu inteleg ce s-a intimplat, sint cercetati de politie. Date fiind imprejurarile neobisnuite in care a murit adolescentul, politistii si procurorii criminalisti vor continua ancheta, urmind ca dupa autopsie sa se poata stabili cauza incidentului. Cel sau cei care l-au lovit pe baiat pot fi acuzati de lovituri cauzatoare de moarte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS