11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLicitatii publice de 13 miliarde la CJ Dolj

Licitatii publice de 13 miliarde la CJ Dolj

Specialistii de la consiliul judetean pregatesc primele trei licitatii publice importante pe acest an, pentru investitii care se ridica la aproape 13 miliarde de lei.

Prima dintre ele priveste introducerea retelei internet-intranet in administratia judeteana, un proiect pentru care sint disponibile sapte miliarde de lei. Dupa ce se va lansa anuntul in presa, institutia va astepta firmele doritoare, mai ales ca licitatia a mai fost anulata o data in cursul anului trecut, dupa ce cele doua firme participante, ROMTELECOM si RDS, au fost descalificate deoarece nu respectau conditiile licitatiei.

A doua licitatie importanta priveste modernizarea drumului judetean DJ 561 E, Seaca de Cimp – Poiana Mare, doar faza de proiectare, in valoare de 400 de milioane de lei. In fine, a treia investitie priveste construirea unui pod peste Jiu intre localitatile Bilta si Filiasi, unde pentru faza de proiectare sint disponibile 400 de milioane de lei. Pentru executia lucrarii, s-a cerut de la bugetul de stat suma de cinci miliarde de lei. Toate licitatiile urmeaza sa aiba loc in prima jumatate a lunii februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS