14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalInauguraram sediul, fratilor!

Inauguraram sediul, fratilor!

S-a inaugurat ieri, la Craiova, noul sediu al Gazetei de Sud. Constructia, care va „inghiti“ pina la finalizare peste un milion de dolari, a fost inceputa in 1999. Proprietate a SC MEDIA SUD EUROPA SA, cladirea, cu o suprafata de peste 3.000 mp, va gazdui Gazeta de Sud, Radio Sud, Tipografia de Sud si alte firme ale grupului GCP.

Festivitatea de inaugurare a debutat cu o slujba de sfintire oficiata de IPS Teofan Savu, Arhiepiscop al Craiovei si Mitropolit al Olteniei.

Numerosi invitati, printre care prefectul judetului Dolj, Ion Calin, presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Voiculescu, primarul Craiovei, Vasile Bulucea, comandantul Corpului 3 Armata, general Ion Pilsoi, comandantul Brigazii de Jandarmi Oltenia, general de brigada George Velicu, au fost alaturi de ziaristi la acest eveniment important al vietii lor.

In discursul sau, directorul general al MEDIA SUD, Adrian Voinea, a spus: „Tin sa multumesc domnului George Constantin Paunescu pentru ca ne-a facut sa ne nastem ca ziar si mai ales ca, atunci cind nici un interes nu i-ar mai fi dictat sa ne pastreze, nu numai ca ne-a lasat sa existam, dar ne-a sprijinit in realizarea acestei constructii. Pur si simplu pentru ca iubeste Oltenia si ne iubeste pe noi. Doar pentru atit“.

Este de remarcat faptul ca si in timpul ceremoniei unii angajati ai GdS au continuat sa lucreze, astfel ca ziarul a aparut si azi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS