10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjReporterii GdS au declansat operatiunea „Sex de Anul Nou pentru sateni“

Reporterii GdS au declansat operatiunea „Sex de Anul Nou pentru sateni“

• Un reporter al Gazetei de Sud a reusit sa isi inchirieze pe cirnati colegele de serviciu deghizate in dame de companie • Operatiunea „Sex pentru sateni“ i-a vizat pe localnicii din comuna gorjeana Danesti • Cu toate ca s-au aratat tentati sa aiba dansuri erotice pe masa de Revelion, barbatii din Danesti s-au plins ca nivelul de trai nu le permite sa inchirieze „delicatese“ de Sarbatori
• Gheorghe Canvea, de 48 de ani, burlac inrait din Danesti, a declarat: „Da, dom’le, da’ nu am unde, ca vine soru-mea, vine si cumnata si nu avem loc. Unde sa le pun? Facem Revelionul in familie… Eu stiu, ca nici nu prea am bani… O sa iau un cirnat de la soru-mea.“ • Un tinar vinjos din Danesti s-a oferit sa le cumpere pe cele doua angajate ale GdS, dupa care sa le revinda in Italia: „Ce sa facem cu ele? Unde sa le ducem? Numai sa merg la asta care face Italia, sa vad daca e acasa. A mai dus femei in Italia – le ia din Rovinari! Luna trecuta si-a luat BMW“ • „Taica, eu nu dau doua milioane de lei! Am eu baba mea!“, a precizat Constantin Olaru, de 70 de ani

Reporterii Gazetei de Sud- Tirgu Jiu au reusit sa se infiltreze printre localnicii dornici de distractii din comuna Danesti, unde au declansat operatiunea „Sex pentru sateni“. Deghizat in „peste“, reporterul Eugen Maruta, insotit de colegele de serviciu Cristina Catana si Gabriela Mladin, devenite dame de companie si prestatoare de dansuri erotice in gluga de coceni sau pe pala de fin din claie, a plecat in cautare de burlaci cu chef de viata. Primul popas l-am facut in fata postului de politie din localitate. In acest loc se afla o cladire numai buna de inchiriat pentru derularea activitatii „specifice“, insa pericolul ca politistii sa isi faca aparitia era prea mare. In consecinta, „reporterul – peste“ si-a incercat norocul in barul din apropiere, unde a intrat in vorba cu patroana si cu un client care „adulmeca“ o sticla de bere. „Am venit sa oferim alt fel de distractii pentru sateni. Oamenii trebuie sa se simta bine. Gasim in comuna un loc unde sa ne putem derula activitatea? Putem livra fetele si la domiciliu pentru placerea clientului: dansuri si tot tacimul…“, i-a imbiat pe cei doi reporterul GdS. Patroana a ridicat sprincenele mirata si a schitat un zimbet: „Eu stiu ce sa zic? Pe aici nu prea merge cu femei. Mai degraba in satul Barza – aia sint pusi pe chefuri toata noaptea“. Clientul barului satesc s-a inrosit pina in virful nasului si a refuzat oferta venita din partea „pestelui“: „Domnule, eu nu ma bag la treburi de’astea – poate altii. Eu am familie“.

Clientul numarul 1…

Primul client a fost agatat chiar de pe prispa casei sale. Gheorghe Canvea, de 48 de ani, burlac inrait, dupa cum ne-a si declarat, isi astepta rudele acasa. Chemat la poarta, barbatul a venit agale, simtind ca i s-ar putea intimpla ceva necurat. In momentul in care a auzit oferta „pestelui“, omul s-a inseninat instantaneu la fata si a inceput sa fie jovial. „Aaa, ar fi ceva! Pai da, dom’le, da’ nu am unde, ca vine soru-mea, vine si cumnata si nu avem loc. Unde sa le pun? Facem Revelionul in familie… Eu stiu, ca nici nu prea am bani. Nu stiu ce sa zic, ca am facut si noi brad in casa: avem si doi copii pe aci. Nu sint decit doua camere. Nu e loc si mai ales de Anul Nou…“, a spus cu parere de rau burlacul. Imediat a venit si replica: „Gasim un spatiu in comuna si nu va lasam! Cu banii se aranjeaza. Merg si produse. Ceva de la porc…Veniti sa le vedeti si pe fete – am adus citeva de proba, sa le vada clientul“.

Gheorghe Canvea a venit neincrezator linga masina sa studieze „oferta“. Fara sa scoata un sunet, a intors spatele si a fugit in casa, trintind usa dupa el. „Domnu’ Gheorghe, va facem reducere, iesiti sa discutam. Sinteti cap de tabel, ce mai! Primul client!“ Un chip la fel de neincrezator a iesit de dupa tocul usii „Nu am bani. O sa iau un cirnat de la soru-mea“, a spus Gheorghe Canvea, care s-a lasat fotografiat pentru catalogul firmei, pentru a putea fi admirat de „fete“.

Clientul nostru, stapinul nostru…

Dupa alte citeva incercari, am dat peste un alt amator de senzatii tari, care s-a dovedit a fi destul de experimentat in arta negocierii. De fapt, flacaul cu pricina, care nu avea mai mult de 30 de ani, a inceput sa povesteasca despre incercarile proprii de a razbi in lumea plina de greutati, reprezentata de traficul cu carne vie. Mai mult decit atit, din potential „client“ al fetelor, flacaul s-a aratat tentat sa devina stapin al acestora si sa mijloceasca o eventuala tranzactie. „Ce sa facem cu ele? Unde sa le ducem? Numai sa merg la asta care face Italia, sa vad daca e acasa. Sta mai incolo, la citeva case. A mai dus femei in Italia. Le ia din Rovinari! Luna trecuta si-a luat BMW. Lucreaza cu soru-sa. Vad ca fetele sint destul de bune. Cred ca ai scoate pina in zece mii pe ele. Anul trecut s-au dat in Italia cu 4.000 de euro. Si iti dai seama, anul trecut?! Eu mai merg la Pitesti. Astia mai iau fete si de acolo. E o retea, stiu ei bine treburile lor… Sa vezi ce am patit eu cu doua fete. Le-am dat cu 2.400 la doi tipi de venisera din Bucuresti. Era un milion doua sute noaptea, de fata. Mi-au dat teapa ca erau pesti si au plecat la Bucuresti cu ele. Una s-a intors. Aici nu ai ce sa faci cu ele. Vine unu’ din asta jegos, sa dea si el ceva. N-au bani!“, a declarat clientul experimentat.

Autogospodarire, fara dansuri erotice linga platoul cu caltabos

Batrinii satului au fost cel mai putin tentati sa isi ofere „placeri“ de Revelion. Unul dintre cei mai conservatori, adept al proverbului „Gaina batrina face ciorba buna“, a declinat oferta venita din partea „pestelui“, spunind ca se multumeste cu ceea ce ii ofera televizorul si nevasta din casa. Omul a declarat ca nu si-ar da pentru nimic in lume pensia de 2,4 milioane de lei pentru o masa de Anul Nou, „garnisita“ cu doua fete. Constantin Olaru, de 70 de ani, era la fintina din fata casei si abia tragea de o galeata plina cu apa. Vazindu-l pe „client“ ca se chinuieste cu galeata, „pestele“ l-a ajutat sa o duca pina in casa, dupa care a inceput sa isi laude fetele. Fara sa il bage in seama, Constantin Olaru si-a tras caciula pe urechi si a inceput sa isi apere nevasta. „Taica, eu nu dau doua milioane de lei! Am eu baba mea! Mai dau astia la televizor tot felul de nebunii, dar eu nu ma uit. Mai mult ea se uita. Nu dau eu atitia bani cu pensia mea de 2,4 milioane de lei“, si-a aparat batrinul pensia, iar pe fete nici macar nu a vrut sa le vada.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS