13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTinar carbonizat din cauza unui pariu

Tinar carbonizat din cauza unui pariu

Un tinar din Craiova a murit joi seara, iar altul a fost ranit dupa ce s-au urcat pe acoperisul unui vagon din apropierea garii din oras. Un amic al celor doi a incercat sa-i salveze, insa nu a reusit sa-l scape de la moarte decit pe unul dintre ei. Tinerii plecasera de la o petrecere, iar tragedia a pornit de la un simplu pariu.

Un tinar a fost carbonizat, iar altul a suferit arsuri dupa ce

s-au urcat pe un vagon. Catalin Frentescu, Marius Nicolaescu, ambii de 19 ani, si Costinel Prodan se intorceau joi seara de la o petrecere. Aflati sub influenta alcoolului, tinerii au facut un pariu: cine are curajul sa se urce pe acoperisul unui vagon stationat in apropierea Garii Craiova. Catalin si Marius au urcat imediat pe vagon, insa au fost electrocutati de firele de inalta tensiune care alimenteaza vagoanele. Primul a murit pe loc, iar al doilea a fost salvat de prietenul sau, Costinel Prodan. Cind au incercat sa-l dea jos de pe vagon pe tinarul Catalin Frentescu, au observat ca, din cauza arsurilor, era lipit de acoperisul din tabla, iar corpul incepuse sa se descompuna. El era fratele unui angajat MI, iar tatal sau se sinucisese in urma cu un an. Marius Nicolaescu se afla acum in afara oricarui pericol.

Costinel Predoaica, martor la tragedie, este cel l-a salvat pe Prodan: „S-au auzit bubuituri si iesea fum. Am vazut un tinar cum l-a luat pe altul de acolo, apoi a incercat sa revina pe vagon, pentru a lua si mortul. Mi-

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS