3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCopil de trei luni, lovit cu ciomagul de tatal sau

Copil de trei luni, lovit cu ciomagul de tatal sau

Un sugar in virsta de trei luni a fost internat ieri-dimineata in Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta din Craiova. Destul de bine dezvoltat si grasut, copilasul, pe nume Elvis, avea insa figura marcata de vinatai si umflaturi, semne ale unei agresiuni greu de imaginat. „I-a dat taica-sau cu ciomagul peste fata aseara, cind a venit suparat de la o cearta cu niste tigani“, a explicat maica-sa, ca pe cel mai firesc lucru din lume, in timp ce-si legana copilul in brate, incercind sa-i inabuse plinsul. Gheorghita Marcu spune ca nu stie ce l-a apucat pe barbatul ei, „altminteri un om linistit“, de si-a descarcat nervii cu o asemenea cruzime pe sugar.

Oripilat de cele vazute, medicul neurochirurg Alexandru Camenita a declarat ca micutul va fi supus unor investigatii radiologice pentru a se vedea daca a suferit fracturi craniene si ca a anuntat Directia pentru Protectia Copilului, care a inceput anchetarea cazului.

Daca acuzatiile sotiei se dovedesc intemeiate, tatal sugarului, Viorel Vasile, de 35 de ani, din Bailesti, va fi deferit justitiei pentru vatamare corporala si rele tratamente aplicate minorilor, iar copilul ar putea fi dat in plasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS