17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrima repriza, chiar la poarta politiei

Prima repriza, chiar la poarta politiei

Levier l-a atacat din spate pe Caiac

Principala tinta a minuitorilor de sabii si topoare din Fata Luncii este Mihai Pirvu, devenit celebru sub numele de scena Caiac.

Miercurea trecuta, in chiar batatura politiei doljene, a avut loc prima runda singeroasa din seria razbunarilor la care viseaza tiganii. Caiac tainuia cu un nepot si alti doi apropiati la ghiseul de pasapoarte cind, din senin, a primit o lovitura in moalele capului.

„N-am apucat sa ma dezmeticesc ca m-a mai traznit o data, cu o ranga, cred, pe care a scos-o dintr-o plasa. M-am dezechilibrat si nu am mai apucat sa pun mina pe el. A rupt-o la fuga in sediul politiei, de frica. Era fratele lui Vilifort, Levier, un tigan las, care dupa ce ca nu are curaj sa dea cu pumnul, mai loveste si pe la spate“, spune Caiac, cu oarecare stringere de inima, fiindca oricit de pervers ar fi fost atacat, rolul de victima ii afecteaza imaginea in lumea greilor.

Politia a confirmat senina evenimentul, mai putin faptul ca romul ar fi folosit un obiect dur. Martorii lui Caiac zic ca au vazut cu ochii lor ranga, dar contra acestora s-au luat declaratii de la niste privitori politisti si povestea s-a redus la doua lovituri de pumn. Oricum, dupa ce l-a executat „barbateste“ pe Caiac, Levier, pe numele de buletin Parnica Viorel, a trecut ca prin brinza de poarta IJP Dolj si nu s-a mai oprit decit in biroul lui Jean Dobrescu, secundul sefului politiei municipale, pe care toata Fata Luncii il cunoaste ca pe propriile buzunare. Aici, potrivit unor surse cu chipiul pe ochi, momente de veselie cu boss-ul de la Municipiu, comisarul Alexandru Dananae: subalternii il intreaba ce fac cu Levier, care recunoscuse intr-un suflet fapta, iar Dananae ii repede. „Afara! Pai, ce, se bat in curtea politiei? Sa se bata afara!“.

Pe Levier, care tremura din toate incheieturile de teama sa nu-l articuleze Caiac la iesire, l-a preluat in cele din urma Jean Dobrescu. Fara proba de baza, ranga, s-a scris iute o amenda de 20 de milioane de lei pentru tulburarea linistii publice, Levier a semnat-o rinjind si a iesit pe usa din dos a politiei. Desi sifonat destul de serios, Caiac nu a depus plingere penala, el asteptind, pare-se, doar clipa in care se va afla fata-n fata cu Levier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS