10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn barbat a murit pe loc dupa ce doua Dacii s-au ciocnit violent

Un barbat a murit pe loc dupa ce doua Dacii s-au ciocnit violent

• Cu toate ca a frinat, Alin Radoi, de 31 de ani, din Tirgu Jiu, nu a avut nici o sansa de a scapa cu viata din accident • In primele ore de la accident, Ion Dragotoiu, de 37 de ani, din Motru, soferul care a supravietuit, nu isi amintea ce s-a intimplat • Doi minori au ramas orfani de tata

Un grav accident de circulatie s-a petrecut ieri dupa-amiaza pe drumul national ce trece prin comuna gorjeana Ciuperceni, in dreptul localitatii Virtopu.

In urma impactului violent dintre doua autoturisme Dacia, un barbat de 31 de ani din Tirgu Jiu a decedat pe loc. Alin Radoi plecase in jurul orei 12.00, cu Dacia proprietatea firmei doljene de distributie Saff, de la Tirgu Jiu la Motru, unde avea de rezolvat citeva probleme de serviciu. In momentul in care a ajuns in dreptul unui depozit de cherestea din Virtopu, masina lui Alin Radoi, angajat al societatii Saff, a fost lovita violent de o alta Dacie de culoare rosie, care circula din sens opus. Din spusele martorilor si ale politiei, Ion Dragotoiu, de 37 de ani, din Motru, conducatorul Daciei rosii, nu a mai putut evita impactul cu masina firmei Saff, pe care a lovit-o frontal. Dupa ce s-a rotit la 180 de grade, masina la volanul careia se afla Alin Radoi a fost proiectata in santul de pe marginea drumului. Dupa urmele ramase pe carosabil, ambii soferi au incercat sa frineze, insa impactul a fost imposibil de evitat.

A murit pe loc

Un localnic aflat in apropiere a telefonat la ambulanta si a chemat citiva sateni pentru a-i salva pe cei implicati in accident. „Spalam masina in fata curtii si am auzit bubuitura. Am alergat la Dacia alba si am dat cu un levier in usa ca sa o deschid. Cind s-a deschis, am vazut ca barbatul dinauntru nu mai traia si am fugit la cealalta masina. Acolo, soferul era intins pe spate si intreba mereu ce se intimpla. I-am spus ca a fost implicat intr-un accident de circulatie. Am reusit cu citiva vecini sa scoatem usa si sa il tragem afara. Era lovit la buza, era constient si avea piciorul drept fracturat“, a povestit Nicolae Covrig, un localnic care a ajutat la salvarea soferului Ion Dragotoiu. Acesta din urma a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Tirgu Jiu, unde i-au fost acordate primele ingrijiri medicale.

Doctorul Neata din cadrul Sectiei chirurgie, unde se afla internat Ion Dragotoiu, a spus ca starea celui ranit este stabila si ca se asteapta rezultatele analizelor. Soferul a declarat ca nu avea mai mult de 60 de kilometri la ora si ca, in afara de faptul ca a frinat, nu isi mai aminteste nimic. Cel decedat era casatorit si avea doi copii minori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS