15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoua incendii in trei ore

Doua incendii in trei ore

Pompierii militari mehedinteni au fost nevoiti sa stinga doua incendii, izbucnite duminica seara, intr-un interval de numai trei ore, in comuna Bicles, la depozitele de furaje apartinind unor cetateni din localitate.

Sectia de pompieri Strehaia a deplasat doua autospeciale cu apa si spuma, in jurul orei 21.30, pentru a interveni in gospodaria lui Ionica Tarabuta, unde fusesera incendiate aproximativ cinci tone de furaje. Cauza izbucnirii focului a constituit-o o tigara aprinsa, aruncata la intimplare. Pompierii au reusit sa salveze casa si anexele gospodaresti. La citeva minute dupa stingerea focului, cele doua autospeciale ale sectiei de pompieri Strehaia au fost intoarse din drum, pentru a lichida un alt incendiu, izbucnit tot pe raza comunei Bicles.

„In timp ce autospecialele se intorceau spre cazarma, prin statie s-a transmis ca este nevoie de o noua interventie, pe raza satului Smadovita, la gospodaria lui Tuica Mircea. Si aici, ardeau aproximativ cinci tone de fin, cu posibilitatea de propagare la o plantatie.

Incendiul a fost stins, in jurul orei 2.00, cauza fiind folosirea intentionata a unei surse de aprindere, pentru a genera incendiul“, a spus lt. Liviu Boruga, purtatorul de cuvint al Grupului de Pompieri „Drobeta“ al judetului Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS