19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTaranistii cer debarcarea lui Cotarcea din Consiliul Local Craiova

Taranistii cer debarcarea lui Cotarcea din Consiliul Local Craiova

Presedintele PNTCD Craiova, Emil Dumitrescu, va cere cit de curind debarcarea lui Dragos Cotarcea din Consiliul Local Craiova, pe motiv ca acesta absenteaza prea mult. Cotarcea i-ar fi promis ca oricum isi va prezenta demisia, deoarece nu are timp sa vina pe la consiliu.

„Dragos mi-a promis ca ne va trimite demisia prin fax. Cred ca ar fi o iesire onorabila pentru el din consiliu. Si, chiar daca nu va demisiona, il voi propune pentru excludere. Are prea multe absente, nu ne putem bizui pe el. Din fisa de pontaj, rezulta ca in 2002, din 19 sedinte a participat numai la patru, iar pe anul in curs din 12 a venit numai la trei. Regulamentul spune ca, daca are trei absente consecutive nemotivate, poate fi exclus“, a spus Dumitrescu.

Cotarcea: „PNTCD nu avea nici un viitor politic“

Dragos Cotarcea, pina nu de mult membru PNTCD, s-a inscris acum doua luni in PNL, dublind practic numarul consilierilor acestei formatiuni politice in CL Craiova. Pina acum, PNL avea un singur reprezentant, in persoana lui Mario Ovidiu Oprea. Emil Dumitrescu ne-a precizat ieri ca, in cazul demisiei lui Cotarcea, va propune pentru mandatul de consilier pe Madalina Calinescu, profesoara la unul dintre liceele craiovene. Din cite se vorbeste prin primarie, atragerea lui Cotarcea in PNL s-a rasfrint asupra listei cu propuneri pentru consiliile de administratie ale regiilor din subordinea municipalitatii.

Cotarcea a explicat, la rindul sau, motivele care l-au determinat sa sara in barca PNL: „Ma gindeam de mult sa demisionez, insa trebuie mai intii sa-l anunt pe primar. Motivul? Pai nu prea pot sa ma tin de chestia asta. Cit despre absente, nici nu se pune problema, nu sint nemotivate. Despre plecarea mea din PNTCD ce sa spun? Formatiunea asta nu mai avea nici un viitor politic, nu se mai intimpla nimic. Nu va uitati la sondaje?“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS