14.2 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei oameni au iesit vii dintr-un Tico zdrobit

Trei oameni au iesit vii dintr-un Tico zdrobit

Un tir din Cehia, aflat in tranzit in Romania, a spulberat ieri un autoturism Tico in care erau trei pasageri. Accidentul s-a petrecut pe Drumul European 70, in apropierea localitatii Beharca. Potrivit agentului Bizdoaca, ajutor de sef de post la Almaj, autoturismul Tico se inscrisese pe drumul european, venind dinspre satul Sitoaia. Oprindu-se sa faca virajul la stinga, soferul Constantin Bunea, de 47 de ani, nu a mai putut evita impactul cu tirul. Constantin Bunea si cei doi pasageri care il insoteau, Georgeta si Viorel Ionascu, au suferit numeroase traumatisme. Desi in urma impactului caroseria automobilului a fost distrusa aproape in intregime, cei trei pasageri au scapat, ca prin minune, cu viata. Ei au fost transportati de un echipaj SMURD la Spitalul de Urgenta Craiova, pentru investigatii medicale.

„Conducatorul auto Constantin Bunea, precum si sotul femeii, Viorel Ionascu, au traumatism cranian minor, respectiv traumatism cranian mediu si traumatism umarul sting. Deocamdata, cei trei se afla sub supraveghere medicala“, a declarat dr. Cristina Geormaneanu, medic specialist de urgente.

Soferul tirului a fost retinut de agentii de politie pentru cercetari. Hyncica Lubomir, de 28 de ani, risca sa fie acuzat de savirsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS