19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBatrinele din Isalnita, terorizate sexual

Batrinele din Isalnita, terorizate sexual

O batrina de 75 de ani din comuna doljeana Isalnita spune ca a fost victima unui viol chiar in propria casa. Femeia locuia singura, iar duminica noapte un barbat necunoscut a intrat peste ea in casa si a obligat-o sa intretina relatii sexuale. Femeile din sat sint ingrozite acum ca pe strazi umbla in voie un violator. Politistii din Isalnita si cei de la Sectia 5 Craiova efectueaza cercetari pentru depistarea autorului.

Maria Serban, de 75 de ani, din comuna doljeana Isalnita, a reclamat ieri-dimineata, la postul de politie din comuna, ca a fost victima unui viol. Femeia locuia singura, iar duminica noapte a fost la o nunta in sat. In jurul orei 1.00, ea s-a intors acasa pentru a-si lua un pulover, pentru ca i se facuse frig. Cind a ajuns acasa, batrina a fost atacata de un barbat necunoscut si obligata sa intretina raporturi sexuale cu el.

„Cum am venit acasa, a intrat un tigan peste mine si m-a batut. Apoi m-a legat si m-a siluit sa intretin relatii sexuale cu el. Acum mi-e frica sa mai stau singura in casa“, a spus Maria Serban.

Satenii din Isalnita – speriati de violator

Femeile din Isalnita sint acum ingrozite stiind ca un violator se plimba liber prin comuna si spun ca le este frica sa mai umble pe strada. „Femeia violata era nasa mea. Statea singura si vagabonzii cred ca stiau ca este decit ea in casa. Sint niste nenorociti! Iti este frica sa mai iesi din casa cu nebunul asta pe strazi“, a spus Norica Pirlea.

Politistii Sectiei 5 Politie impreuna cu cei de la Postul de Politie Isalnita fac cercetari pentru identificarea autorului. Daca va fi prins, violatorul risca sa ramina ani buni in spatele gratiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS