14.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljOficialitatile doljene, concedii in SUA, Grecia si in vilele personale din Gorj

Oficialitatile doljene, concedii in SUA, Grecia si in vilele personale din Gorj

Prima oficialitate de pe lista, Elena Serbanoiu, subprefecta judetului, a petrecut doua saptamini de vis in SUA, acolo unde s-a stabilit unul dintre copii ei. Subprefecta si-a vizitat fiul pentru prima data si a nimerit tocmai cind acesta sarbatorea un an de casnicie. Ghinionul a pindit-o, dupa cum declara, taman la intoarcere, cind, in cursa aeriana Detroit-Amsterdam, a racit din cauza aerului conditionat.

Prefectul Cornel Mondea abia a asteptat sa revina din concediu subprefecta Elena Serbanoiu, pentru a putea pleca si el in voiaj. La sfirsitul saptaminii trecute, Mondea i-a anuntat oficial pe ziaristi ca va lipsi din prefectura doua saptamini. In prima, va petrece un sejur pe coastele insorite ale Greciei, dupa care va face o vizita socrilor si parintilor, in Gorj.

In aceste zile, la serviciu nu poate fi gasit nici Ion Voiculescu, presedintele Consiliului Judetean Dolj, cel care si-a anuntat subalternii ca va merge pe litoral. Dupa o baie in mare si prajeala la soare, presedintele va gasi probabil ragazul necesar sa se desfete citeva zile tot in Gorj, la vila pe care si-a construit-o la Hobita, satul natal al lui Brancusi.

Pe linga demnitari, la odihna au trecut si multi dintre sefii de servicii si directii din subordinea institutiilor. In administratia doljeana domneste o atmosfera de sarbatoare si de vacanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS