19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn barbat din Halinga a fost facut praf de un autoturism Dacia

Un barbat din Halinga a fost facut praf de un autoturism Dacia

• Ion Cherciu, de 55 de ani, s-a angajat in traversarea DN 67, prin loc nepermis si fara sa se asigure • O mama si fiul ei au fost accidentati pe o trecere de pietoni din Drobeta Turnu Severin • Doi morti si doi raniti grav, in ultima saptamina, pe soselele din Mehedinti

Ion Cherchiu, de 55 de ani, s-a angajat, joi seara, in localitatea Halinga, in traversarea Drumului National 67, prin loc nepermis si fara o atenta asigurare. Barbatul a fost lovit in plin de un autoturism Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare MH – 02- TDZ, condus de Matei Valeriu, de 44 de ani, din Drobeta Turnu Severin. In urma impactului, barbatul a decedat pe loc. Politistii i-au recoltat probe biologice de singe soferului Matei Valeriu, angajat al Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare, care se indrepta spre serviciu in acel moment, si continua cercetarile in acest caz. Ei recomanda pietonilor sa manifeste maxima prudenta si atentie in traversarea partii carosabile, pentru a evita producerea de accidente de circulatie nedorite.

De pe trecerea de pietoni, pe patul spitalului

Un alt accident s-a petrecut tot joi seara, in municipiul Drobeta Turnu Severin, unde o mama si fiul acesteia au fost loviti chiar pe trecerea de pietoni. In jurul orei 22.15, pe strada I.C. Bratianu, Cristian Daniel Boiasu, de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin, conducind neatent autoturismul Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare MH – 02- ZFR, la trecerea de pietoni semnalizata corespunzator nu a acordat prioritate Elenei Mustata, de 44 de ani, si fiului acesteia, Claudiu, de noua ani. Politistii au inceput urmarirea penala impotriva soferului, care detinea permis de conducere de numai doua luni. In ultima saptamina, pe arterele rutiere din judetul Mehedinti au avut loc patru accidente grave de circulatie, soldate cu doi morti si doi raniti grav. In urma celor 23 de actiuni efectuate, in ultimele zile, au fost aplicate 1.202 contraventii la regimul circulatiei, majoritatea pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, depasiri neregulamentare si depasirea vitezei legale in localitate. Au fost retinute, in vederea suspendarii, 32 de permise de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS