11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCopil de patru ani accidentat grav la Motatei

Copil de patru ani accidentat grav la Motatei

Un copil de patru ani din comuna doljeana Motatei a fost accidentat grav, dupa ce a sarit din caruta in fata unui autoturism. Dumitru Petrisor Giubelan, de patru ani, din localitate, a plecat joi seara impreuna cu bunicul sau ca sa-i duca mincare tatalui lui, care facea de paza pe cimp. Pe drum s-au oprit in fata unui magazin de unde batrinul trebuia sa cumpere niste tigari.

Grabit sa-si urmeze bunicul la cumparaturi, nepotelul neastimparat a sarit din caruta, fara sa tina cont de sfaturile batrinului, nimerind in fata unui autoturism Dacia 1310, care se deplasa regulamentar. Soferul Daciei, Dumitru Urziceanu, de 49 de ani, din Motatei, nu a mai avut timp sa evite impactul. Copilul a fost lovit in plin, alegindu-se cu leziuni grave la nivelul bazinului, piciorului drept si al coloanei vertebrale.

In urma accidentului, Petrisor Giubelan a fost internat in Clinica de ortopedie a Spitalului de Urgenta din Craiova. Potrivit cadrelor medicale, starea lui este stabila, copilul urmind sa fie operat la picior dupa efectuarea investigatiilor medicale necesare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS