22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBatrinul s-a razbunat pe martor cu ranga

Batrinul s-a razbunat pe martor cu ranga

Un barbat din comuna Cernatesti – Dolj a ajuns la Spitalul de Urgenta din Craiova, dupa ce vecinul sau s-a razbunat pe el cu o ranga.

Radu Marin, de 56 de ani, din satul Raznic, comuna Cernatesti, avea relatii nu tocmai cordiale cu vecinul sau Ilie Teodor, de 75 de ani. „Totul a inceput anul trecut, cind m-am pus martor impotriva lui Teodor, intr-un proces pe care il avea cu un alt vecin. Am spus in fata judecatorilor ca l-am vazut cind i-a ars lui Bea Marian gradina. Judecatorii l-au condamnat sa-i plateasca zece milioane de lei pentru paguba pricinuita de foc, ca i-au aras nutretul, gardul si cocenii“, sustine Radu Marin.

Barbatul mai spune ca de atunci Teodor l-a amenintat de mai multe ca o sa se razbune. Ocazia potrivita s-a ivit joi seara. Radu Marin era pe cimp la sapat cind vecinul sau, profitind de faptul ca in jur erau putini martori, l-a lovit in cap cu o ranga metalica. Victima s-a ales cu o plaga taiata de 6 cm in zona frontala, care a necesitat internarea in spital. Potrivit medicilor neurochirurgi, Radu Marin a fost operat si este in afara oricarui pericol.

Ilie Teodor este cercetat in stare de libertate, urmind ca, in functie de concluziile medico-legale, politia sa dispuna masurile corespunzatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS