16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGaze, drumuri si apa pentru locuitorii din Filiasi

Gaze, drumuri si apa pentru locuitorii din Filiasi

Primaria Filiasi intentioneaza sa finalizeze pina in 2004 mai multe investitii. O prioritate o reprezinta extinderea retelei de apa potabila pe strazile Stadion, Racoteanu, Macului, Morii, Mihai Eminescu si Viilor. Pentru demararea lucrarilor, primaria are pregatit un buget de 850 de milioane de lei, care se asteapta sa fie suplimentat in aceasta toamna, la rectificare.

O alta investitie care se va materializa – potrivit primarului Aurel Ciocioc – incepind cu 1 august este amenajarea drumurilor: „Primaria a achizitionat deja un greder in Fratostita si o balastiera in Filiasi, care va asigura nisipul pentru toate drumurile, astfel incit sa incepem pietruirea in Fratostita, Racari si pe strazile neasfaltate din Filiasi“.

De saptamina trecuta a inceput racordarea la conducta de gaze a locuitorilor de pe strazile Racoteanu, Mihai Eminescu si strazile adiacente. Se preconizeaza ca, numai pentru lucrarile stradale, costurile vor depasi doua miliarde de lei.

Cea mai importanta investitie aflata in curs de derulare este insa modernizarea DN6, intre Craiova si Filiasi. Se preconizeaza ca portiunea de drum de aproximativ noua kilometri din Filiasi va fi terminata pina la sfirsitul acestui an, astfel incit autoturismele vor putea circula in aceasta zona pe patru benzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS