19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCine a luat buda din drum?

Cine a luat buda din drum?

Daca ajungi in orasul Bailesti si ai nevoie la toaleta, poti sa juri ca te-a lovit ghinionul. Singurul WC public este inchis din motive demne de…, iar toaleta unei circiumi o poti folosi doar daca platesti si-o bere sau o portie de mici. Istetii care au proiectat si executat un obiectiv de asa mare „necesitate“ pentru urbe nu s-au gindit ca trebuie respectati niste parametri si l-au construit dupa mintea lor, fix sub nivelul de scurgere a canalizarii orasului. Asa ca, ori de cite ori se trage apa, creste „cota de inundatii cu ape menajere“ in interiorul grupului sanitar.

O vreme, WC-ul a fost deschis si chiar ar fi trebuit sa se incaseze o taxa pentru utilizare. „Cineva de la Serviciul de Salubritate se ocupa de intretinere si taxare. Dar dupa citeva luni s-a constatat ca angajatul respectiv si-a incasat salariul degeaba deoarece nimeni nu a trecut pragul toaletei. Nici nu ar fi avut cum, avind in vedere ca este amplasata chiar la intrarea in parc“, a spus Mihai Barbu, secretarul Primariei Bailesti.

Aducerea WC-ului public deasupra nivelului de canalizare ar costa primaria peste 20 de milioane de lei, insa deocamdata nimeni nu se indura sa rupa atitia bani de la buget.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS