22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn muncitor era sa moara strivit de bena unui camion

Un muncitor era sa moara strivit de bena unui camion

Un angajat al societatii de drumuri PRODIFTIKI a fost ieri-dimineata victima unui grav accident de munca.

Constantin Cojocaru, de 51 de ani, din localitatea mehedinteana Strehaia, impreuna cu mai multi colegi, salariati ai societatii amintite, lucrau la asfaltarea tronsonului de drum Filiasi – Ciocilta. Barbatul era cit pe ce sa fie strivit de bena unui camion.

„Se ocupa cu ungerea angrenajelor camionului cind a cazut bena pe el. Asta e tot ce am putut afla de la colegii lui“, a spus Alexandrina Cojocaru, sotia victimei.

In urma accidentului, Constantin Cojocaru a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, unde s-a constatat ca suferise mai multe leziuni grave, printre care fracturi la nivelul coloanei cervicale si piciorului sting. Din partea societatii PRODIFTIKI, la care Cojocaru lucreaza de un an, la spital a fost prezent ieri doar contabilul, care a refuzat sa comenteze cele intimplate, sfatuindu-le si pe rudele victimei sa pastreze tacerea. Medicii au declarat ca starea ranitului este destul de grava, existind riscul ca barbatul sa ramina cu sechele pentru tot restul vietii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS