21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn copil se zbate intre viata si moarte

Un copil se zbate intre viata si moarte

Singurul copil al familiei Mirceoaga, Stefanita, de zece ani, se afla in moarte cerebrala la Sectia de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta din Craiova. Baiatul a fost lovit ieri dupa-amiaza pe Calea Bucuresti, in zona Plaiul Vulcanesti, de un autoturism Dacia 1300, condus de Mihai Ion, de 31 de ani, din Craiova, care rula cu viteza mare.

Medicii sint sceptici in privinta insanatosirii lui Stefanita. In prezent, el este in coma de gradul trei, cu fractura de baza de craniu. Sansele de supravietuire sint minime.

Pe holul spitalului, mama lui Stefanita, Elena Mirceoaga, se ruga disperata pentru sanatatea baiatului: „Este singurul meu copil, Doamne, te rog sa nu mi-l iei! Mi-am dorit atit de mult un copil si acum se intimpla asta… Nu se poate. Era cel mai frumos, cel mai cuminte si destept baiat din clasa. A luat premiul intii si eram asa de mindra de el.“

Stefanita, impreuna cu alti colegi, se ducea la strand in momentul in care a fost lovit de masina. Soferului Mihai Ion i se va intocmi dosar penal si va fi acuzat de vatamare corporala grava din culpa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS