11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPatru angajati ai IJP Gorj- implicati intr-un grav accident rutier

Patru angajati ai IJP Gorj- implicati intr-un grav accident rutier

Cinci persoane, dintre care patru angajati ai IJP Gorj, au fost implicate joi intr-un grav accident rutier. Masinile in care se aflau, un autocamion si un tir, s-au tranformat in fiare contorsionate. Pompierii si angajatii Ambulantei au gasit o scena de cosmar, cu bucati de carne din trupurile victimelor atirnind printre resturile masinilor. In urma accidentului, unul dintre soferi si-a pierdut viata.

Un grav accident rutier s-a petrecut joi, in jurul orei 17.30, in localitatea Plopsoru- Gorj. Un autocamion marca Roman, proprietatea Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Gorj, cu numarul de inmatriculare GJ -41-PJG, s-a ciocnit frontal cu un tir marca Volvo, cu numarul GJ-171, apartinind societatii WEBFOX, care se deplasa regulamentar dinspre Tirgu Jiu spre Filiasi.

Accidentul s-a produs pe o ploaie torentiala, ca urmare a unei depasiri neregulamentare efectuate de soferul camionului apartinind Politiei Gorj, care impreuna cu alti trei colegi se afla in misiune.

In urma coliziunii, Ion Negrea, soferul angajat al IJP Gorj , si-a pierdut viata, iar colegii sai si soferul tirului au fost raniti. Catrinoiu Vasile, angajat civil al IJP Gorj, este internat in Sectia chirurgie a Spitalului Tirgu Jiu, cu traumatism cranian deschis. Cristian Chiana, agent sef adjunct, a scapat cu rani mai putin grave, traumatism cranio-cerebral minor si traumatism toracic.

Negrea Nicolae, angajat civil al IJP Gorj, s-a ales cu amputatie la gamba stinga, fracturi si multiple traumatisme. Soferul tirului a fost proiectat prin parbriz si s-a ales cu traumatism cranio-cerebral si multiple alte traumatisme si fracturi. Toti cei trei raniti sint internati in Spitalul de Urgenta Craiova.

Martorii spun ca angajatii IJP Gorj au consumat alcool

Pompierii veniti sa scoata victimele de sub masinile avariate, angajatii Ambulantei si martorii au asistat la scene de cosmar. Printre fiarele contorsionate ale autovehiculelor au fost vazute bucati de carne din trupurile ranitilor. Cele doua masini implicate in accident au fost distruse in proportie de 50%, iar Dacia cu numarul de inmatriculare GJ-03- KEF, stationata pe marginea soselei, a fost avariata.

Locuitorii din Plopsoru, martori ai accidentului, spun ca angajatii Politiei Gorj fusesera vazuti cu putin timp inainte de accident consumind alcool la popasul turistic Izvoarele. Trei familii din comuna au ramas fara curent electric pentru ca unul dintre stilpii de pe marginea drumului a fost distrus de tir. In urma accidentului, circulatia pe DE 79, care face legatura intre Tirgu Jiu si Craiova, a fost intrerupta timp de trei ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS