21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBatrina accidentata pe trecerea de pietoni

Batrina accidentata pe trecerea de pietoni

Doua accidente, unul soldat cu ranirea unei persoane, iar celalalt, cu avarierea a doua autoturisme, au avut loc joi, in Drobeta Turnu Severin.

In jurul orei 19.20, pe strada Orly, Laurian Gogoneata, de 21 de ani, din Drobeta Turnu Severin, aflat la volanul autoturismului care apartinea tatalui sau, fara permis de conducere si aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a intrat in coliziune cu o alta masina, parcata regulamentar pe marginea partii carosabile.

In urma impactului, ambele autoturisme au fost avariate. Fiind verificat cu aparatul etilotest de catre politistii Biroului Circulatie, severineanul a prezentat o concentratie alcoolica in aerul expirat de 0,95 miligrame pe litru. In cazul lui Laurian Gogoneata au fost intocmite acte premergatoare, pentru savirsirea infractiunilor de conducere fara permis si cu o imbibatie alcoolica peste limita legala.

Constantin Catana, din Orsova, in timp ce conducea autoturismul Dacia Nova, proprietate personala, pe strada Traian, din Drobeta Turnu Severin, la intersectia cu strada Rahova, a accidentat o femeie.

Antonela Vatuiu, de 73 de ani, se angajase in traversarea strazii pe trecerea de pietoni. In urma accidentului, femeia nu a necesitat internarea in spital, dar orsoveanului i s-au intocmit acte premergatoare, pentru savirsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS